Honlap

umf.jpg

nfu.jpg

esza.jpg

migrans-emb155x96.jpg

pedagogus-emb155x78.jpg

Pápa TV

Galéria válogatás

Tagóvoda választóFRISS-Hírek PDF Nyomtat Email

 

Kibújik-e a medve a barlangjából?

Február 2-án, Gyertyaszentelő napján a néphagyomány szerint, ha a medve előjön a barlangjából és meglátja az árnyékát (azaz napsütéses idő van), akkor visszabújik még téli álmot aludni, mert még hideg jöhet.

Részletek


 

A Magyar Kultúra Napja az Erzsébetvárosi Óvodában

Hagyományaink közé tartozik, hogy minden évben január 22-én megünnepeljük a Magyar Kultúra Napját.

A készülődés során a gyermekek munkáiból kiállítást szerveztünk.A tornaszobát híres épületek képeivel, a népművészet tárgyaival díszítettük. Közben beszélgettünk a kultúráról, arról, hogy mi tartozik a fogalom körébe. Csoportonként magyar meséket, dalokat, verseket ismerhettek meg a gyerekek, de nézegettünk híres festményeket, hallgattunk híres zeneműveket.

Részletek


 „Jégvilág” projekt a Tókerti óvodában

Ha havat nem is sokat láttunk mostanában, de a tél többi jellemző jegyét is megismerhettük a Jégvilág projektünk során, amikor is Sarkvidéki expedícióra indultunk a képzelet szárnyán. Természetesen ehhez a nagy úthoz, alapos felkészülésre volt szükség. Ezért a földgömbön megnéztük, hová is megyünk. Megkerestük rajt hazánkat, megnéztük a szárazföldeket és vizeket is. Megterveztük utunkat az óvinktól egészen az Északi - ill. Déli- sarkig.
Részletek

 


 

Advent a Huszár Óvodában

Decemberben, advent idején, az év egyik legszebb időszaka veszi kezdetét.

A gyermekek képzelete – így karácsony tájt még szárnyalóbb. Ezért fontos, hogy a gyermekeink az ünnepi készülődéssel a karácsonyi várakozás meghitt melegét élhessék át. Készüljünk együtt a karácsonyra!

Huszár Advent 2017

részletek

 


 

Márton napi családi délután a Vajda Péter Lakótelepi Óvodában

Óvodánk 2017. november 16-án, immáron 10. alkalommal rendezte meg Márton napi családi délutánját, amely az eddigi években is nagy érdeklődésnek örvendett. Idén sem volt ez másképp, hisz programunkra szép számmal érkeztek gyermekeink szüleikkel, testvéreikkel, sőt régi óvodásaink is nagy örömmel látogattak vissza hozzánk. Részletek


 

Biztonságban két keréken - Nátosukerti

Óvodánkban 2017.10.16 -án került megrendezésre  a Tókert Városrészi napon a jótékonysági főzőverseny bevételéből gyűjtött adomány átadása. A jeles eseményen részt vett városunk polgármestere  dr.  Áldozó Tamás, illetve  a térség önkormányzati képviselője Császár Endre, a Pápai Városi Óvodák intézményvezető asszonya Csákvári Judit,  Császárné Elek Veronika rendőr alezredes. Részletek


 

Állatok világnapja - Tókerti Óvodában

Október 4. az állatszeretetről ismert Assisi Szent Ferenc ünnepe.
Ekkor emlékezünk meg az óvodában az Állatok Világnapjáról.. Részletek


 

Erzsébetvárosi Városrészi Nap

Szeptember 16-án Főző versennyel kezdődött a városrész napja, melynek bevételét, ami végül is 150.000,- Ft lett, óvodánk javára ajánlották fel a szervezők. Részletek

 


 

 Hagyományok hete az Erzsébetvárosi Óvodában

 

Ebben az évben már hetedszer tartottuk a Pünkösd előtti héten Hagyományok Hetét óvodánkban. Részletek

 


 

Kedves Szülők!

Felhívjuk mindazok figyelmét, akik gyermeke 2017. aug. 31-ig betölti a 3. életévét, óvodaköteles.
Akik a beiratkozást elmulasztották, kérjük május 22-25-ig szíveskedjenek pótlólag megtenni a Pápai Városi Óvodák Központi Óvodájában (Pápa, Képző u. 3.) 8.00-16.00 óra között.

 


 

Korábbi híreinket itt találja:

- 2017